Herkes için Güvenli Eğlence

Herkes için Güvenli Eğlence

Softplay Manufacturer

Çocukların eğlenirken güvenliğini ve sağlıklarını önemsemek kapalı oyun alanı üretiminde en önemli faktördür. Tecrübeli ekibimiz aile eğlence merkezlerinin tasarım, üretim ve test montajı aşamasına kadar olan bütün üretim süreçlerinde kalite biriminin gözetimi altında ve üretim tesisleri içerisinde gerçekleştirmektedir. Tüm bu süreçler içinde var olan ham madde tercihlerinde çocukların sağlıklarını en ön planda tutmaktadır. Endüstriyel tasarım mühendislerimizin mekanlarınıza uygun olarak ve proje bazlı tasarladığı aile eğlence merkezlerinin üretiminde en önemli faktörlerden biri de çocukların sağlığıdır. Çocukların gelişimlerini ön planda tutmak çocuklara yönelik çalışan tüm sektörlerin en önemli sorumluluğudur. Çocuklar tüm dünyada uluslararası bilimsel araştırmaların etik kurullarınca korunmaya ve gözetilmeye muhtaç oldukları belirtilmektedir. Çocukların bedensel ve zihinsel sağlıklarını geliştirecek ve onlara iyi gelecek şekilde hareket etmek gereklidir.

Indoor Playground Equipments

Aileler çocukları için en iyi olan seçeneği bulmak adına uzun zaman harcarlar. Çocukların dijital dünyanın dışında somut olarak belirli aktivite ve egzersizlerde bulunması aileler için oldukça önemlidir. Çünkü dijital cihazlar beraberinde asosyallik getirir. Dijital dünyanın insanlara sağladığı yararlar aşikardır. Ancak sosyal medya ve yeni nesil oyunlar ile fazla zaman harcayan çocukların sosyal becerilerinin gelişmediği tüm dünya tarafından kabul edilmiştir. Telefon, tablet ve bilgisayarların haricinde bir dünyada fiziksel olarak hareket etmek, egzersizler yapmak ve yeni insanlarla tanışmak çocukların sosyalleşmesine katkıda bulunmaktadır. Sanal olmayan arkadaşlar edinmek ilerleyen yaşlarda sosyal ilişkilerine de yansıyacak ve toplum ile düzgün ilişkiler geliştirmesine katkıda bulunacaktır. Bedensel sağlığa en faydalı olan aktiviteler en başında fiziksel aktiviteler gelmektedir. Bir trambolin parkında zıplamak ya da bir tırmanma kulesine tırmanmak, challenge duvarında egzersiz yaparken bir yarışma içerisinde olmak efor sarf etmeye sebep olur. Bu sayede fiziksel sağlıklarına katkıda bulunurlar. Bir yarışma içerisinde kazanan kişi olmak arzusuyla hareket etmek onların zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmaktadır. Challenge Trampoline, Moly Jump, NGo Lights, Dance Go Ligths gibi oyunlar içerdikleri yarış durumu sebebiyle daha heyecanlı olmasının yanında zihinsel gelişime de olanak tanırlar.

Trambolin Park Üreticisi Antalya Park'tan Herkese Güvenli Eğlence

Kapalı oyun alanı üreticisi Antalya Park'ta aile eğlence merkezlerinin tasarım ve üretiminde güvenlik ve kalite standartları her zaman birinci plandadır. Bu nedenle, alanlarınıza özel olarak tasarlayacağımız en verimli ve en iyi eğlence ürünlerini üretiyoruz ve ziyaretçilerinizin yetenekli ellerde olduğunu bilerek rahatlamalarına imkan tanıyoruz. Bu nedenle güvenebileceğiniz bir aile eğlence merkezi üretici markası istiyorsanız Antalya Park tasarımları göz önünde bulundurmanız gereken tek üreticidir.

Trambolin parkları üreticisi Antalya Park, aile dostu eğlence sunuyor. Antalya Park Trambolin Park Üretici, birinci sınıf ürünleriyle tüm aileye keyif sunuyor. Tüm dünyada 1000'in üzerinde gurur ve başarıyla tamamlanmış projelerimizden bazıları için lütfen tıklayınız.