Çocukların Gelişiminde Yeni Trend Aile Eğlence Merkezi

Çocukların Gelişiminde Yeni Trend Aile Eğlence Merkezi

Aile Eğlence Merkezi olarak Trambolin Parkları, Soft Play veya Kapalı Oyun Alanları, çocuklu aileler arasında popüler hale geldi. Kapalı oyun alanları çocukların oynaması ve eğlenmesi için harika bir yerdir. Ayrıca çocukların içinde bulunabilecekleri güvenli bir ortam sunarlar ve ebeveynlerin çocuklarıyla vakit geçirmeleri için harika bir yoldur. Çocukların zihinsel ve fiziksel sağlıkları, sağlıklı ve mutlu büyümeleri için önemlidir. Kapalı oyun alanları, ihtiyaç duydukları egzersizi yapmaları ve zihinlerini harekete geçiren etkinliklere katılmaları için mükemmel bir yerdir.

Trambolin parkları, Soft Play Alanları ve Aile Eğlence Merkezleri Tüm Dünyada Yükseliyor

Pandemi durumundan sonraki bu yeni eğilim, çocuklar için zihinsel ve fiziksel sağlığın önemi konusundaki farkındalığın artmasının bir sonucudur. Giderek daha fazla ebeveyn, çocuklarına oynayabilecekleri güvenli ve sağlıklı bir ortam sağlamanın yollarını arıyor. Özellikle son 2 yılda çocuklar, Covid19 pandemisi nedeniyle gelecekte karakterlerini olumsuz yönde etkileyecek asosyal hale geldi. . Pandemi sonrası yeni dönemde daha fazla kapalı oyun alanı, trambolin parkları, ninja kursları, tırmanma duvarları ve küçük işletmeler açılmaya başlıyor. Ar-Ge çalışmaları sayesinde gelişen teknoloji ile birlikte kapalı oyun alanlarının yeni trendi elektronik meydan oyunları olmaya başlamıştır. CChallenge Trampoline, Moly Jump, NGO Lights, Laser Tag, Interactive Ball Pool Games, Challenge Wall, Challenge Climbing... vb. ürünler Antalya Park Trambolin Park üreticilerinden daha fazla talep edilmeye başlandı.

Trambolin parkları tüm dünyada popüler hale geliyor. Giderek daha fazla insan çocuklarıyla eğlenmenin yeni bir yolunu arıyor. Bu parklar sadece trambolinlerde zıplamakla ilgili değil, aynı zamanda Fire Ball veya Moly Jump kortlarında oynamak gibi diğer elektronik interaktif aktivitelerle de ilgili.

Bu sadece Avrupa ve ABD için bir trend değil; diğer ülkeleri de ele geçirdi. Hem yetişkinler hem de çocuklar için çok fazla eğlenceyi düşük maliyetle sundukları için dünya çapında birçok aile bu parkları ziyaret etmeye başladı.

Antalya Park soft play ve trambolin parkları üreten ve tedarik eden bir firmadır. Ayrıca küçük çocuklar, ninja parkurları, tırmanma duvarları gibi diğer kapalı oyun alanı ekipmanlarını da üretiyoruz. Şirket, çocuklar için eğlenceli, mutlu ve sağlıklı bir ortam yaratmak için kuruldu.

Trambolin Park Üreticisi Antalya Park

Antalya park ürünleri 100'den fazla ülkeye ihraç edilmiştir. Şirket, Avrupa, Amerika, Afrika ve Asya'da geniş bir dağıtım ağı kurmuştur.